Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Tento MINI vibrační čistící strojek je ideálním řešením pro šetrné a efektivní čištění brýlí, šperků a dalších drobných voděodolných předmětů. Jeho kompaktní design a bateriový provoz zajišťují vysokou mobilitu a možnost použití kdekoli, bez potřeby přístupu k elektrické síti.

Strojek využívá vibrační technologii, která pomocí vibrací efektivně odstraňuje nečistoty a mastnotu z obtížně přístupných míst. Tento způsob čištění je obzvláště šetrný, což znamená, že nedochází k poškrábání nebo jinému poškození čištěných předmětů.

Jednoduché ovládání: stačí vložit předměty do čistící komory, přidat vodu, případně speciální čistící roztok, a strojek zapnout. Po několika minutách čištění jsou vaše předměty čisté a jako nové. Přísavky umístěné na spodní straně strojku zajistí, že zařízení zůstane pevně na místě během provozu, což zvyšuje jeho bezpečnost a stabilitu.

Mini vibrační čistící strojek je tedy praktickým pomocníkem pro každého, kdo hledá rychlý a jednoduchý způsob, jak udržet své brýle, šperky a další malé předměty v bezchybné kondici.

Specifikace:

  • Výkon: 0,5W
  • Objem: 200ml
  • Montáž: přísavky na hladký povrch.
  • Barva: šedá a bílá
  • Baterie: 2x AAA 1,5V (nejsou součástí balení)
  • Vnitřní rozměry: 150x50x38mm
  • Vnější rozměry: 190x75x75mm
  • Hmotnost: 140g

Obsah balení:
1x MINI vybrační čistící strojek, víko

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost